‭‭0320 - 76 90 69‬ info@blockline-ictmedia.nl

We love technology!

Danny op de Dijk

ICT
Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-wereld kent Danny inmiddels alle ins-and-outs van het vak. Hij heeft bij verschillende grote en kleine ICT-bedrijven gewerkt met ieder hun eigen aanpak. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor de verschillende (wereldwijde) kantoren van TradeTracker, maar was hij voor B4ICT ook te vinden bij de winkels van MatrasDirect.

Helaas gaat het in de ICT vaak mis bij de vertaalslag tussen wat de klant wil en wat er technisch mogelijk is.

Of het nu gaat om het computer- en kassasysteem van de bakker op de hoek of het aansluiten van een nieuw kantoor op een bestaand netwerk. Danny zal u altijd duidelijk uitleggen wat uw mogelijkheden zijn.

De vertaalslag tussen wat de klant wil en wat er technisch mogelijk is kan Danny als geen ander maken.

Merit op de Dijk

Media
In de 20 jaar dat Merit met grafische vormgeving bezig is heeft ze met alle facetten van het vak voorbij zien komen. Zo heeft ze gewerkt bij verschillende reclamebureau’s, kranten en uitgeverijen.

Bij het laatste communicatiebureau was ze Art Director en vormgever van 12 tijdschriften over onder andere catering (Professioneel Cateren), motoren (Move), tandartsen (Dentz) en de parkeerwereld (Vexpansie). Daarnaast maakte ze hier ook verschillende boeken, huisstijlen, advertenties, beursstands en websites voor zeer uiteenlopende klanten.

Voor het vertalen van uw visie naar on-line vormgeving of drukwerk bent u bij Merit aan het juiste adres.

Danny,

Dankzij jouw geduldige inzet weet je altijd weer onze PC storingen op te lossen. Wij hebben bewondering voor jouw vakkennis. Dank voor je ondersteuning in 2018. Wij hebben alle vertrouwen in 2019 met jullie als onze ‘ICT Backup’

Tom en Claudia Pappot

Flevoglaswas

Merit,

Met jouw professionele bijdragen en je liefdevolle inzet en geduld, hebben wij een schitterend boek kunnen realiseren.

Daar kunnen wij beiden met trots op terug kijken.

Maryse en Nicolette van der Ben

Louis Stutterheim